Exjobb: Samhällsekonomiska fördelar med Ventify

Vi söker nu någon som under sitt exjobb vill för att genomföra en studie av huruvida Ventify har samhälls- och hälsoekonomiska fördelar.

Om exjobbet

För att Ventify ska kunna nå patienter som upplever dessa problem vill vi nu genomföra en studie som visar på de samhälls- och hälsoekonomiska fördelar Ventify kan bidra med. Vår förhoppning är att använda resultatet av studien i vår ansökan mot TLV för att Ventify ska bli godkänd för förskrivning.

Du får under ditt exjobb gärna prata igenom dina idéer oss på Ventify och har fritt fram att undersöka synvinklar som du tycker är intressant i anslutning till det program du har läst i samråd med handledare och oss på Ventify.

Vid slutfört arbete belönas du 15 000 kr.

Om Ventify

Ventify är en ventil framtagen för att lösa problem med ballooning för brukare av stomipåse. Ballooning är ett problem som uppstår när gaser byggs upp i stomipåsen. Detta ökar i sin tur risken för att påsen ska lossna. Gasrelaterade problem berör ca 79% av stomister första året, men kan lindras med olika strategier som t.ex. ändrad kost.

Med Ventify vill vi erbjuda ett alternativ som ger personer med stomipåse möjligheten att leva sitt liv utan begränsningar. När man monterar ventilen på sin påse kan nämligen stomisten själv styra gastömningen snabbt och enkelt. Man behöver inte längre vakna till en gasfylld påse mitt i natten och tvingas gå upp och tömma den, man öppnar helt enkelt ventilen.

Vem är du?

Du har med fördel studerat inom huvudområdena hälsovetenskap, samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomiska vetenskaper, eller ingenjörsvetenskap. Kanske har du dessutom studerat eller är nyfiken på hälsoekonomiska utvärderingar. Du är driven och analytisk, samt självgående i hur du tar dig an detta arbete.

Är det du? Kontakta oss.

Om du är intresserad av att genomföra ditt examensarbete tillsammans med oss är du varmt välkommen att skicka in en ansökan mejlledes innehållande CV och personligt brev. Du mejlar oss på per.ola.post@ventify.nu eller signe.post@ventify.nu.

Välkommen!